dimarts, 9 de novembre del 2021

PROPOSTES RACONS DE LA TARDOR

¡Hola familias!

Llevamos unas semanas trabajando el otoño🍂🍁🍄, que parece que por fin, ha llegado. 

Hemos hecho varias actividades como la salida al mercado y "sa trencada". Pero además, en clase, hemos estado haciendo varias actividades relacionadas con el otoño. 

Hemos estado trabajando 5 propuestas, igual que el número de mesas en las que estamos repartidos. Ésta forma de trabajar nosotr@s la conocemos como "racons" (rincones), ésta forma de trabajar nos permite llevar a cabo diferentes actividades al mismo tiempo, por lo que cada equipo está haciendo una actividad diferente. Éstas actividades se van alternando con los dias, de forma que al pasar los 5 dias tod@s hemos hecho todas las actividades. 

Para que lo entendáis mejor os dejamos unas fotos en las que podéis ver las diferentes propuestas en varios días. 

A ell@s les han encantado. ¿Nos queréis contar que os han parecido a vosotr@s?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola famílies!

Portem unes setmanes treballant la tardor, que sembla que per fi, ha arribat. 

Hem fet diverses activitats com la sortida al mercat i "*sa *trencada". Però a més, en classe, hem estat fent diverses activitats relacionades amb la tardor. 

Hem estat treballant 5 propostes, igual que el nombre de taules en les quals estem repartits. Aquesta manera de treballar nosaltres la coneixem com "racons" (racons), aquesta manera de treballar ens permet dur a terme diferents activitats al mateix temps, per la qual cosa cada equip està fent una activitat diferent. Aquestes activitats es van alternant amb els dies, de manera que en passar els 5 dies tots i totes hem fet totes les activitats. 

Perquè ho entengueu millor us deixem unes fotos en les quals podeu veure les diferents propostes en diversos dies. 

A ells i elles els han encantat. Ens voleu contar que us han semblat a vosaltres?










































Un abrazo gigante
Andrea


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.