dissabte, 12 de juny del 2021

YAYOI KUSAMA

Yayoi Kusama és una artista japonesa on a les seves obres hi destaquen els cercles de colors. Aquesta artista ens ha servit per treballar el cercle, els colors, l'expressió artística i la motricitat fina. 

Abans de començar vàrem cercar qui era aquesta dona i d'on venia, i a partir d'aquí hem anat realitzant diferents activitats.

________________________________________________

Yayoi Kusama es una artista japonesa donde en sus obras destacan los círuclos de colores. Esta artista nos ha servido para trabajar el círuclo, los colores, la expresión artística y la motricidad fina. 

Antes de empezar buscamos quien era esta mujer y de donde venía, y a partir de aquí hemos realizado diferentes actividades. 


CERCLES DE COLORS / CÍRCULOS DE COLORES



ESTAMPACIÓ D'ELEMENTS RODONS / ESTAMPACIÓN DE ELEMENTOS REDONDOS

AFERRAM GOMETS A LA NOSTRA OBRA D'ART / PEGAMOS GOMETS A NUESTRA OBRA DE ARTE.

ENS AFERRAM GOMETS I NOS PONEMOS DENTRO DE LA OBRA DE ARTE / NOS PEGAMOS GOMETS Y NOS PONEMOS DENTRO DE LA OBRA DE ARTE. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.