dimecres, 28 d’abril del 2021

PSICOMOTRICITAT AMB EL PARACAIGUDES / PISCOMOTRICIDAD CON EL PARACAIDAS


Hola famílies. L'altre dia a la sessió de psicomotricitat vàrem treure un material nou, ¡EL PARACAIGUDES!

Primer vàrem haver d'endevinar que hi havia dins la bossa, el vàrem tocar i el vàrem anar traient creant curiositat entre ells.

Després el vàrem treure i el vàrem estirar al pati. Ens vàrem col·locar al voltant i vàrem començar a moure'l molt ràpid i molt lent, després fent voltes,  i ens varem ficar dins mentres els altres el movien i també ens vàrem seure a dins sense amollar-lo. 

En definitiva. ELS HI VA ENCANTAR! i ens ho vàrem passar molt molt bé.

______________________________________________


Hola familias. El otro día en la sesión de psicomotricidad sacamos un material nuevo, ¡EL  PARACAIDAS!

Primero tuvimos que adivinar que había dentro de la bolsa, lo tocamos y lo fuimos sacando despacio creando curiosidad entre ellos. 

Después lo sacamos y lo estiramos en el patio. Nos colocamos alrededor y lo empezamos a mover muy rápido y muy lento, después dando vueltas, nos metimos dentro mientras los demás lo movían, también nos sentamos todos dentro sin soltar-lo.

En definitiva, ¡LES ENCANTÓ! y nos lo pasamos muy muy bien.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.